Gezinsbond Genk

Een gezinsbond voor iedereen

Tweedehandsbeurs

Zondag, 31 maart 2019

 

 

Waar en voor wie

 1.   De beurs gaat door in de Limburghal Hal A , Jaarbeurslaan te Genk en de deelname is voorbehouden aan de leden van de Gezinsbond (eigen lidkaart 2019). Deze gegevens worden gecontroleerd.

 

Hoeveel kost een tafel en wat mag ik verkopen?

 1.   Het standgeld bedraagt 7 € per stand. Het aantal standen per deelnemer is beperkt tot 1 stand  =  een afgebakende ruimte van 3 op 2 meter, waarop een tafel met 2 stoelen zal staan. Grotere stukken of een rekje kan je nog naast de tafel plaatsen. Alles dient opgesteld te worden binnen de krijtlijnen van het toegewezen vak.
 2.  Wat mag er verkocht worden? Baby- en kinderkleding, speelgoed, kinderboeken, baby-uitzet (ook kinderfietsen en buitenspeelgoed).
  Alle materialen dienen in goede staat te zijn. Elektrische apparaten dienen in werking kunnen getoond worden. Stocks van winkels mogen niet worden aangeboden.

 

Inschrijven

 1.   Inschrijving voor deelname: via het formulier op deze website met invulling van alle gevraagde gegevens .
 2.  Het invulformulier wordt op 25 februari 2019 om 19u online gezet. Voordien zal het dus niet zichtbaar zijn en is het niet mogelijk om al in te schrijven. Vul het formulier in en verzend het. Na het verzenden zie je een tekst op het scherm met het bericht dat het verzenden gelukt is. Kijk na of er bij dit bericht staat dat het bericht niet kon afgeleverd worden. Soms gebeurt dit. Probeer dan opnieuw, eventueel met een ander emailadres. 
 3. In het vak "opmerkingen" kan je bepaalde wensen invullen. Bv. als je naast iemand wil staan of dat je eventueel een tweede tafel wil reserveren. In principe wordt er één tafel per deelnemer voorzien, maar als we de week voor de beurs merken dat er tafels over zijn, worden die verdeeld aan de deelnemers die hierom vroegen. Bij toekenning van een tweede tafel zal je gevraagd worden om nog eens 7 euro te betalen. 
 4. De inschrijvingen stoppen als alle tafels toegewezen zijn en ten laatste op 29 maart 2019.
 5.  
 6. Als je alle gegevens hebt ingevuld ontvang je een bevestiging op je scherm dat je inschrijving is verstuurd. Lees de boodschap die op het scherm verschijnt heel grondig om zeker te zijn dat de inschrijving verstuurd is. Soms gebeurt het dat je bericht niet kan afgeleverd worden bij de ontvanger. Probeer dan opnieuw. Als het nog niet lukt, gebruik dan eens met een ander email adres.
  Inschrijvingen via een andere manier dan hierboven vermeld worden NIET aanvaard.
  Na aanvaarding/toekenning bezorgen we u het rekeningnummer voor overschrijving van het standgeld.

 

Opbouw van de beurs

 1.   Verkopers kunnen zich aanmelden vanaf 12.00 uur aan de achterzijde van Hal A parking standhouders (ingang ter hoogte van het rondpunt aan de brug). U krijgt een vooraf genummerde tafel toegewezen. De opbouw is niet toegankelijk voor niet ingeschreven personen. Pas nadat je je standplaats werd toegewezen, kan je beginnen met uw goederen binnen te dragen.

 

Start van de beurs

 1.   De verkoop is van 13.30 tot 17.00 uur. Om 13.30u gaan de deuren open voor  het grote publiek.

 

Op het einde van de beurs

De verkopers ruimen bij afloop zelf hun stand op en dit pas vanaf 17.00 uur. U mag niet verkocht speelgoed afgeven aan de Gezinsbondstand ten voordele van het Vincentius Genootschap te Genk die het dan verder verdeeld aan kwetsbare gezinnen. Kledij wordt niet meer aangenomen gezien het overaanbod.

 

Ten slotte

 1.   Er is kinderanimatie (geen opvang) in de zaal en een cafetaria waar drank en versnaperingen kunnen worden gekocht. We raden echter de standhouders aan om zelf iets te voorzien om te eten. De cafétaria levert niet altijd broodjes.
 2.  Het bestuur is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van goederen. De Gezinsbond kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen, diefstallen en geschillen tussen verkopers en kopers of kopers onderling.

 

 Dank u voor uw medewerking en veel succes !!!

LET OP! Deze website maakt gebruik van cookies en soortgelijke technologieën.

Als u niet de instellingen van uw browser verandert, aanvaardt u het gebruik.

Ik ga akkoord

Copyright © 2012-2015 - Gezinsbond Genk.
All Rights Reserved.