Gezinsbond Genk

Een gezinsbond voor iedereen

Spaarkaart

Op zo'n 4000 plaatsen in Vlaanderen krijg je korting bijeengespaard op deze elektronische spaarkaart. 

Elke deelnemende handelaar beschikt over een terminal die de korting bij je saldo op de kaart telt.

Per schijf van 10 euro wordt dit een betaalmiddel. Boeken, kleding, gsm-kaarten, het Speelgoedmuseum, pretparken of naar de bioscoop gaan... het aanbod is even groot als verrassend.

 

Als lid spaart u de korting van de aankoop bij een “gezinsvriendelijke handelaar” rechtstreeks op uw spaarkaart .

lidkaartklein

Dit opgespaard bedrag kan per schijf van 10 euro als betaalmiddel gebruikt worden bij elke “gezinsvriendelijke handelaar”.

Elk lid van de Gezinsbond krijgt gratis 2 spaarkaarten. Zo kan je een 2de kaart aan je partner geven of aan de kinderen.

Wie een extra of een nieuwe spaarkaart wenst moet deze kaart rechtstreeks aanvragen in Brussel op het telefoonnummer 02/507 88 44.

Als u 10 gespaarde euro’s bij een aangesloten handelaar opneemt, heeft u kans om mee te doen aan de nationale tombola met mooie prijzen.

 

Klik hier voor: Gezinsvriendelijke handelaars in Genk.

 

www.gezinsspaarkaart.be

Geïnteresseerde handelaars nemen contact op met:

Luc Reinquin 

089/36.26.38

Bonnenboekje

Gebruik ook het bonnenboekje zoveel mogelijk.

Voor elke gebruikte bon maakt u kans op een waardebon.

Maak gebruik van het bonnenboekje – dat u jaarlijks ontvangt na betaling van het lidgeld – en spaar meer dan met de spaarkaart. Sommige handelaren geven via de bon in het bonnenboekje een hogere korting dan met de spaarkaart. Gebruik deze bon dus voor een grotere aankoop.

Stempel slim: Spaar 4 stempels van de “gezinsvriendelijke handelaars” en maak kans om uw lidgeld of een waardebon terug te winnen. Achteraan in het bonnenboekje vindt u het strookje waar je de stempel kan laten zetten.

In het bonnenboekje vindt u ook een bon met een prijsvraag. Vul deze in en stuur tijdig op naar de dienst gezinsspaarkaart www.gezinsspaarkaart.be en dan maak je kans om je lidgeld terug te verdienen.

U ziet het: wie verstandig koopt en alle kortingen gebruikt, verdient met de spaarkaart en het bonnenboekje snel zijn lidgeld terug en wie weet wel meer!

Uniek in Vlaanderen: Limburg gaat digitaal. Druk je bon af vanuit de luie zetel. Ga naar www.gezinsspaarkaartlimburg.be en je kan een bon van je favoriete handelaar afdrukken. Hiervoor moet je wel je lidnummer ingeven. Dus, hou je lidkaart bij de hand.

Bonnenboekje niet ontvangen? Verwittig ons dan! Wij zorgen er voor dat je het bonnenboekje snel ontvangt.

LET OP! Deze website maakt gebruik van cookies en soortgelijke technologieën.

Als u niet de instellingen van uw browser verandert, aanvaardt u het gebruik.

Ik ga akkoord

Copyright © 2012-2015 - Gezinsbond Genk.
All Rights Reserved.